Rozmarinai iš Kretos nuimami vasarą, po žydėjimo, kai visiškai subręsta lapai.
Nuėmus derlių, šakos pakabinamos džiūti tradicinėse džiovyklose maždaug 10 dienų. Jos yra atviros vėjui iš visų pusių. Po šio etapo rozmarinas valomas, sijojamas ir suvyniojamas išsiuntimui į jūsų virtuvę.
Kretoje jis yra labai populiarus gaminant žuvies patiekalus, marinatus ir puikiai derinamas su sraigėmis.
Jis gali būti naudojamas tiek saldžių, tiek pikantiškų receptų gamyboje. Tai sustiprins veršieną, paukštieną, avieną ir bus skanus priedas prie vyno, alyvuogių aliejaus, česnako ir čiobrelių. Užpilkite pienu, kad jūsų desertai įgautų Viduržemio jūros regiono skonio.
Kretos rozmarinas pasižymi intensyviu dervų aromatu, šiek tiek mėtų ir gėlių natomis. Skonis tvirtas, lengvai kartokas.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Kreta
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.