TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g.

 11.45 PVM

Šie išskirtiniai pipirai skinami tik visiškai prinokę. Jų gaivios ir vaisinės natos pagardins šokoladinius desertus, žuvį ar keptą raudoną mėsą. Šis mažas pipiras turi gana aštrų egzotinį skonį. Pipirų specialistai šiais pipirais gardina žuvį, veršiena, keptą jūros ešerį ar omarą.

Turime

Voatsiperifery pipirai, dar vadinami „Madagaskaro laukiniais pipirais“ Raudonieji Voatsiperifery pipirai kilę iš Piperaceae botanikos šeimos. Jo pavadinimas kilęs iš „voa“, kuris reiškia vaisius, ir „tsiperifery“ iš Madagaskaro (Piper borbonense), reiškiančio augalo pavadinimą. Madagaskaro pietryčiuose šie laukiniai pipirai skinami tik nuo jaunų ūglių, birželio – rugpjūčio mėnesiais. Raudonųjų „Voatsiperifery“ pipirų kokybė gaunama kruopštaus skynimo proceso metu. Pipirų grūdeliai ne visi bręsta tuo pačiu metu, todėl ant to pačio augalo gali būti ir neprinokusių žaliųjų pipirų, kaip ir visiškai prinokusių raudonųjų pipirų. Taigi, aitrieji pipirai skinami skirtingais brandos tarpsniais, atsižvelgiant į reikalingą pipirų rūšį: raudonieji „Voatsiperifery“ pipirai skinami visiškai subrendę. Kaip geriausiai panaudoti Voatsiperifery raudonuosius pipirus? Šio pipiro gaivios ir vaisinės natos pagyvins šokoladinius desertus, žuvį ir keptą raudoną mėsą. Norėdami, kad atsiskleistų geriausi šio reto Madagaskaro pipiro skoniai, jį grubiai susmukinkite grūstuvu. Atsargiai, nekepkite pipirų per ilgai, nes jie pasidaro ypač kartūs. Sudedamosios dalys Piper borbonense. Kilmės šalis Madagaskaras Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g."

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *