Raudonėlis puikiai tinka su picomis, makaronais, daugiaryžiu (risotto), keptomis bulvėmis, daržovių sriubomis, žuvimi ar salotomis. Tai yra viena iš plačiausiai viduržemio jūros regiono virtuvėje naudojamų prieskoninių žolelių. Europoje auga apie trisdešimt raudonėlio rūšių, kurių visų derlius nuimamas vasarą. Vartojama viršutinė stiebo dalis su lapais ir žiedais. Skanu su Viduržemio jūros regiono patiekalais, naudojant pomidorus, mocarelą ir alyvuogių aliejų. Šis prieskonis ypač tinka raugiant agurkus, marinuojant ryškesnio aromato neturinčias cukinijas bei patisonus, konservuojant pomidorus, paprikas. Kaip ir bazilikais, raudonėliais galima aromatizuoti actą bei aliejų. Jie puikiai dera ir su alyvuogėmis bei kaparėliais. Sudedamosios dalys Raudonėlis Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Papildoma informacija Gamintojas: Terre Exotique Kilmės šalis: Kreta Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Daugiau paveikslėlių
Smulkintas raudonėlis iš Kretos, 45 g. TERRE EXOTIQUE
€ 7.40 PVM
Raudonėlis iš Kretos yra gaivus ir stipraus skonio. Raudonėlio skonis praturtins įvairių picų, daržovių bei mėsos patiekalų skonius.
Liko tik 2
Papildoma informacija
Svoris | 0.045 kg |
---|
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.