Raudonėlis puikiai tinka su picomis, makaronais, daugiaryžiu (risotto), keptomis bulvėmis, daržovių sriubomis, žuvimi ar salotomis.
Tai yra viena iš plačiausiai viduržemio jūros regiono virtuvėje naudojamų prieskoninių žolelių.
Europoje auga apie trisdešimt raudonėlio rūšių, kurių visų derlius nuimamas vasarą. Vartojama viršutinė stiebo dalis su lapais ir žiedais.
Skanu su Viduržemio jūros regiono patiekalais, naudojant pomidorus, mocarelą ir alyvuogių aliejų. Šis prieskonis ypač tinka raugiant agurkus, marinuojant ryškesnio aromato neturinčias cukinijas bei patisonus, konservuojant pomidorus, paprikas. Kaip ir bazilikais, raudonėliais galima aromatizuoti actą bei aliejų. Jie puikiai dera ir su alyvuogėmis bei kaparėliais.
Sudedamosios dalys
Raudonėlis
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Kreta
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.