Maltos kuminų sėklos yra šiek tiek kartokos ir aštrios, bet jų intensyvus aromatas leidžia šiam prieskoniui išsiskirti visuose patiekaluose.
Maltos kuminų sėklos puikiai tiks ruošiant chili con carne, raugintus kopūstus ar piemenėlių pyragą taip pat šviežių apelsinų vaisių salotose ir, žinoma, gaminant tradicinį humusą.
Kuminas kilęs iš Vidurinių Rytų ir buvo naudojamas rūkymui bei patiekalams gardinti. Jis kilęs iš tos pačios šeimos kaip petražolės ir yra augalo vaisius. Kuminas skinamas prieš pilnai sunokstant, tuomet yra supjaustomas ir pakabinamas kelias dienas džiūti, vėliau kulamas kaip kviečiai ir galiausiai džiovinamas saulėje.
Sudedamosios dalys
Kuminas
Kilmės šalis
Iranas
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.