„Garam Masala“ rasite daugelyje mėsos ir daržovių kario receptų. Sumaišykite šį mišinį su jogurtu gardžiam padažui arba išbandykite jį desertuose (spurgose, ryžių pudinge, šviežių apelsinų salotose ir kituose). Sumaltas grūstuve, šis mišinys pagardins keptą vištieną, aštrią sriubą, daržovių pyragą ar žuvį paruoštą indišku būdu. Hindi kalba Garam reiškia „aštrus“, o Masala – „prieskonių mišinys“. Tai – skrudintų prieskonių mišinys, kilęs iš Šiaurės Indijos, o šiuo metu plačiai naudojamas Indijos ir Pakistano virtuvėse.
Sudedamosios dalys
Ožragė, cinamonas, pankolis, juodieji pipirai, žaliasis kardamonas, kalendra.
Kilmės šalis
Indija
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.