Prieš tampant aštriai skaniu pagardu, garstyčios nukeliauja ilgą gamybos procesą. Garstyčios gaunamos iš juodųjų garstyčių sėklų (Brassica nigra). Norint išgauti 1 kg garstyčių pastos, reikia mažiausiai 500 000 sėklų, o gamybos procesas susideda iš 3-jų etapų: Pirmiausiai garstyčių sėklos sumalamos. Tuomet keletą valandų jos maišomos su sultimis (labai rūgščiomis sultimis, gaunamomis spaudžiant neprinokusias vynuoges, kurios garstyčioms suteikia rūgštumą). Galiausiai mišinys dar kartą sumalamas ir sijojamas, siekiant atskirti sėklų lukštus nuo pastos. Tuomet pasta paliekama brandinti kelioms dienoms, kad atsikratytų stipraus ir kartaus skonio, kurį ji įgauna gamybos etapo pabaigoje. Galiausiai garstyčios pagardinamos skrudintų prieskonių mišiniu.
Sudedamosios dalys
Dižono garstyčios (garstyčios, actas, vanduo, druska), 2% skrudintų prieskonių mišinys (česnakai, kalendra, sezamai, kmynai, ožragė).
Grynasis kiekis: 100 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Alergenai
Sudėtyje yra: garstyčių ir jų produktų bei sezamo sėklų ir jų produktų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.