Smulkinti bazilikai – tai itin aromatingi prieskoniai iš Viduržemio regiono, kurie bet kuriam jūsų patiekalui suteiks saulėtų natų.
Bazilikai tinka kiekvienoje virtuvėje! Jų gaivus citrusiškas skonis nuostabiai dera su alyvuogių aliejumi ir mocarela. Džiovintus bazilikus geriausia dėti gaminimo pabaigoje, prieš pat patiekimą.
Pabarstykite pomidorus, sriubas, lazanijas ar laukinius ryžius. Išbandykite ir su desertais, pabarstykite vaisių salotas (braškes, abrikosus ir ananasus) arba naminius šerbetus. Tikras malonumas!
Švelnus ir vaisinis jų skonis puikiai dera su kalendra, česnaku, raudonėliu, paprika, pipirais ir petražolėmis.
Puikiai tinka su daržovių karpačio, šviežiu ožkos sūriu, pomidorų padažu, ant grotelių kepta žuvimi ir mėsa.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.