Rafinuotas vynuogių kauliukų aliejus išsiskiria savo lengvu charakteriu ir subtilumu. Jis neturi ryškaus skonio ar kvapo, todėl puikiai tinka patiekalams, kuriuose norisi išsaugoti pagrindinių ingredientų natūralų skonį. Tai universalus aliejus, skirtas tiek kasdieniam gaminimui, tiek subtiliems kulinariniams sprendimams.
Šis aliejus pasižymi švelnia tekstūra, lengva vaisiškumo užuomina ir subalansuotu rūgštingumu.
Rafinuotas – stabilus ir patikimas
-Neturi intensyvaus aromato,
-Yra skaidrus ir švaraus profilio,
-Tinka kaitinimui iki 190 °C.
Rafinavimo proceso metu aliejus išvalomas nuo laisvųjų riebalų rūgščių, spalvos ir kvapų, todėl jis tampa itin stabilus ir lengvai pritaikomas įvairiems patiekalams.
Rafinuotas aliejus nėra prastesnis pasirinkimas – tai tiesiog kita paskirtis. Rafinavimas leidžia aliejui tapti stabiliu, neutraliu ir saugiu kaitinant, todėl jis ypač tinka kasdieniam gaminimui, kai norisi išsaugoti pagrindinių ingredientų skonį.
Kaip naudoti vynuogių kauliukų aliejų?
Dėl savo neutralumo šis aliejus yra itin universalus salotų padažams, marinatams, lengvam kepimui ir troškinimui, patiekalams, kuriuose nenorima, kad aliejus dominuotų skonyje.
Tai puikus pasirinkimas, kai aliejus turi atlikti savo funkciją tyliai pabrėžti, o ne užgožti. Tinkamas naudoti tiek šiltas, tiek šaltas.
Sudėtis: 100 % rafinuotas vynuogių kauliukų aliejus.
Kilmės šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.