Prieskonių pasta keptai vištienai sukurta remiantis tradiciniais prancūziškais receptais. Šis unikalus prieskonių ir aliejų mišinys suteikia mėsai auksinę spalvą, švelnų aštrumą bei sodrų aromatą. Dėl savo subalansuotos sudėties ji idealiai tinka marinuoti vištieną, pagardinti daržovių troškinius ar suteikti papildomo skonio padažams.
Prieskonių pasta keptai vištienai – slaptas ingredientas
Ši pasta – tarsi mažas kulinarinis triukas, kuris akimirksniu pakeičia visą patiekalą. Tiršta, kvapni ir paruošta naudoti, ji sujungia kruopščiai atrinktus prieskonius, šviežio česnako jėgą ir augalinių aliejų šilumą.
Užtepkite ją ant vištos, ir mėsa akimirksniu įgaus auksinį atspalvį, traškią odelę ir sodrų, giliai įsigeriantį skonį. Kai reikia greitai ir labai skaniai!
Ingredientai:
- Keptos vištienos prieskonių mišinys miltelių pavidalu (31 %)
(paprika, čiobreliai, rozmarinas, Kajeno pipirai) - Saulėgrąžų aliejus
- Alyvuogių aliejus
- Svogūnas
- Actas
- Druska
- Šviežias česnakas (sudėtyje gali būti sulfitų)
Energetinė vertė 100g:
Energija: 2 874 kJ / 688 kcal
Riebalai: 38,8 g (sočiųjų riebalų – 5,5 g)
Angliavandeniai: 19,9 g (iš jų cukrų – 3,1 g)
Baltymai: 5,2 g
Druska (salt): 10,9 g
Kilmės šalis:
Prancūzija
Naudojimas:
Idealiai tinka vištienai, kalakutienai, daržovėms ar grilio patiekalams gardinti.
Gali būti PĖDSAKŲ: grūdų, vėžiagyvių, kiaušinių, žuvų, pieno, riešutų, salierų, sezamų, moliuskų, garstyčių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.