Švelnių aromatų ir cinamono natų mišinys dažniausiai naudojamas imbieriniams meduoliams gaminti. Jis taip pat pagerins mėsos ir daržovių patiekalus ar žuvį grietinėlės padaže. Pabarstykite juo šerbetus ar obuolių pyragą, kad suteiktumėte ypatingo skonio.
Meduoliai pradžioje greičiausiai kilo iš Kinijos “Mi-Kong” – duonos, pagamintos iš medaus, kurią XII a. Čingischano kariuomenė naudojo kaip maisto davinį užkariaujant Kiniją. Vėliau kinai šį receptą perdavė arabams ir tik gerokai vėliau, per kryžiaus žygius, jis pateko į Vakarų pasaulį, kai kryžiuočiai šį receptą kartu su jam gaminti reikalingais prieskoniais atgabeno į Europą.
Sudedamosios dalys
Cinamonas, kalendra, anyžius, pankolis, imbieras, gvazdikėliai, žaliasis kardamonas, muskatas, juodieji pipirai.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.