Cezario salotų traškučiai – tai finalinis prisilietimas prie patiekalo, suteikiant jam papildomų skonių, traškumo ir puošnumo.
Sukurta taip, kad taupytų panašaus produkto paruošimo laiką.
Šie traškūs elementai pravers visais tais tvejais kai norisi „kažko tokio“.
Kur naudoti?
Ant Cezario salotų, žinoma – nustebinsite net geriausią šių salotų žinovą.
Tinka pabarstyti ant keptos vištienos ar net vištienos šlaunelių – traškumas ir sodrumas viename.
Keptos morkos ar cukinijos su šiuo traškiu prieskoniu tampa restorano vertais garnyrais.
Berkite ant troškinio prieš pat patiekiant – net kasdieniškiausias patiekalas įgaus naują tekstūrą ir skonio lygį.
Tinka ir prie užkandžių lentos – berkite ant kepto camembert ar net humuso, jei mėgstate kulinarines avantiūras.
Užsukamas indelis garantuoja itin patogų naudojimą.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: trupiniai (ryžių miltai, avinžirnių miltai,
kukurūzų krakmolas, druska, dekstrozė), saulėgrąžų aliejus,
GARSTYČIŲ milteliai 7%, SEZAMŲ SĖKLOS, ryžių acto milteliai
(maltodekstrinas, ryžių actas), laiškiniai svogūnai, česnako milteliai,
kvapioji medžiaga (sūrio).
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1916 Kj |
Energinė vertė, Kcal | 458Kcal |
Riebalai | 22.2g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2.4g |
Angliavandeniai | 53.0g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2.2g |
Skaidulos | 5.3g |
Baltymai | 11.5g |
Druska | 2.22g |
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis
Belgija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.