Ceremoninė kakava Criollo – tai pilnos sudėties kakava, kuri gali padėti: atverti širdį, sustiprinti kūrybinius centrus, dirbant protinį darbą, sustiprinti intuiciją ir koncentraciją. Criollo kakava – archajinė, viena rečiausių, labiausiai nykstančių kakavos rūšių. Kad išsaugoti šį gamtos kūrinį ji auginama mažuose, etiškuose šeimos ūkiuose Paruošimo pavyzdys puodeliui 250 ml: Sudėti: kakavą (20 g. – 30 g.), norimus prieskonius (cinamoną, imbierą, kardamoną, čili, timūro uogą…) ir mėgstamus natūralius saldiklius į maišytuvą. Tuomet užpilti virintu, atvėsintu iki 75 C laipsnių vandeniu, ir viską suplakti. Veganiška, be cukraus ir glitimo. Pupelių kilmės šalis – Peru, iš tvarių ūkių. Kakavos masė gaminama įvairių formų pvz.: gėlytės, drugelio ir pan. Sudėtis – kakavos masė iš 100 %”Criollo” pupelių. Gamintojas- Ananda cacao, UAB, Lietuva.
Daugiau paveikslėlių
Ceremoninė kakava „Criollo” ANANDA, 100g
€ 11.90 PVM
„Criollo”- archajinė, viena rečiausių, labiausiai nykstančių ir parazitų mėgstama kakavos rūšis, kad išsaugoti šį gamtos kūrinį ji auginama mažuose, etiškuose šeimos ūkiuose.
Turime
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.