Ceremoninė kakava „Criollo” ANANDA, 100g

 11.90 PVM

„Criollo”- archajinė, viena rečiausių, labiausiai nykstančių ir parazitų mėgstama kakavos rūšis, kad išsaugoti šį gamtos kūrinį ji auginama mažuose, etiškuose šeimos ūkiuose.

Turime

Ceremoninė kakava Criollo – tai pilnos sudėties kakava, kuri gali padėti: atverti širdį, sustiprinti kūrybinius centrus, dirbant protinį darbą, sustiprinti intuiciją ir koncentraciją. Criollo kakava – archajinė, viena rečiausių, labiausiai nykstančių kakavos rūšių. Kad išsaugoti šį gamtos kūrinį ji auginama mažuose, etiškuose šeimos ūkiuose Paruošimo pavyzdys puodeliui 250 ml: Sudėti: kakavą (20 g. – 30 g.), norimus prieskonius (cinamoną, imbierą, kardamoną, čili, timūro uogą…) ir mėgstamus natūralius saldiklius į maišytuvą. Tuomet užpilti virintu, atvėsintu iki 75 C laipsnių vandeniu, ir viską suplakti. Veganiška, be cukraus ir glitimo. Pupelių kilmės šalis – Peru, iš tvarių ūkių. Kakavos masė gaminama įvairių formų pvz.: gėlytės, drugelio ir pan. Sudėtis – kakavos masė iš 100 %”Criollo” pupelių. Gamintojas- Ananda cacao, UAB, Lietuva.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.