Šveicarijos bendrovė – tai vienintelis prekės ženklas pasaulyje, dėmesį skiriantis vien tik aukščiausios klasės kavos aparatams, kurie siejami su aukščiausios kokybės kavos gėrimais, absoliučiu naudojimo paprastumu ir pribloškiančiu dizainu.
Sistema „JURA Operating Experience“ („J.O.E.®“) kavos aparatą „JURA“ padeda valdyti išmaniuoju telefonu su visais jutiklinio ekrano suteikiamais veikimo patogumais. „J.O.E.®“ suderinama su visais kavos aparatais JURA, kuriuose įdiegta programėlė „Smart Connect“.
Daugkartinis Šveicarijos Didžiojo Kirčio turnyrų nugalėtojas reprezentuoja JURA kompaniją kaip ambasadorius Šveicarijoje ir tarptautinėje arenoje.
Apie JURA

Fundamentalios šveicariškos vertybės
Inovacijos, tikslumas, kokybė, patikimumas, tvarumas ir priežiūra – tai JURA DNR šerdis. Šveicarijos bendrovė – tai vienintelis prekės ženklas pasaulyje, dėmesį skiriantis vien tik aukščiausios klasės kavos aparatams, ir aiškiai pozicionuojamas kaip šios rinkos ekspertas. JURA – neabejotina šios rinkos lyderė. JURA kavos aparatai siejami su aukščiausios kokybės kavos gėrimais, absoliučiu naudojimo paprastumu ir pribloškiančiu dizainu.
Malonūs potyriai – atskirų sudedamųjų dalių visuma


Jutiklinis valdymas
JURA automatiniai kavos aparatai išpildo beprotiškiausias Jūsų svajones. Pakanka paspausti mygtuką… arba paliesti išmaniojo telefono ekraną. Išradingos valdymo koncepcijos, galybė programavimo parinkčių, RFID ryšys ir mobiliosios programėlės technologijos užtikrina visiškai lengvai perprantamą, informatyvų valdymą ir visada patenkina asmeninius poreikius.
Apdovanojimus pelnęs dizainas

JURA technologijos
AromaG3 malūnas
Sumani vandens sistema (I.W.S.®) su CLARIS Smart
Sumani aromatingos kavos ruošimo sistema (I.P.B.A.S.©) ir kavos ruošimo impulsiniu būdu technologija (P.E.P.®)
I.P.B.A.S. užtikrina kavos virimo procesą, kuris leidžia gauti geriausią skonį, ruošiant kavą iš bet kurios rūšies skirtingo skrudinimo intensyvumo pupelių. Virimo įrenginys yra svarbiausias automatinio kavos aparato virimo komponentas. JURA aparato virimo įrenginio kameroje suspaudžiama nuo 5 g iki 16 g maltų kavos pupelių. Pagal savo skonį galite pasirinkti, kokią kavą pagaminsite. Kavos ruošimo impulsiniu būdu technologija naudojama išgauti kuo pilnesnį aromatą iš kavos pupelių, kai kavos gėrimai ruošiami mažais kiekiais, pvz.: espresso ar ristretto – vanduo per sumaltas ir suspaustas kavos pupeles teka ilgesniais intervalais ekstrakcijos laikui prailginti.