Gerai, jau gerai, gal kiek perspaudėm, bet vargu ar rastumėme žmogų, kuris atsisakytų gardžios kakavos puodelio. Nebent tokį, kuris dar neragavo „Becks Cocoa“ kakavų.
„Visa kita tiesiog nebuvo pakankamai gerai”
Štai tokiu sakiniu prasidėjo šių puikių kakavų istorija. Tai nutiko prieš beveik 25 metus, kuomet savo namų virtuvėje, Miuncheno Westend rajone, Maiklas Bekas (Michael Beck) eksperimentavo su kakavomis, jų skoniais ir intensyvumu. Taip buvo sukurti individualūs, kartais net ekstravagantiški, rūšiniai kakavos deriniai, kurie su kiekvienu gurkšniu iki šiol byloja apie jų sumanytojo aistrą.
Taigi, geriausi dalykai atsiranda, kai įžvalgūs žmonės aistringai imasi kūrybos ir atranda šį tą nuostabaus.
Nors savo asortimente „Becks Cocoa“ siūlo nemažai įvairių skonių, galite būti tikri, jog kiekvieno iš jų pagrindinė sudedamoji dalis ir yra būtent kakava, o prieskonių kiekis santūrus, kad išryškėtų individualus kakavos mišinio charakteris, bet jis nebūtų užgožtas. Juk svarbiausias dalykas kakavoje yra pati kakava!
Beje, šias kakavas galite naudoti ne tik įprastai – pasigamindami kakavos gėrimo, karšto šokolado, bet ir įberdami kaip prieskonių į saldžius ir ne tik patiekalus (tam ypač tinka becukrės kakavos skardinėse: „Criollo“ ir „Sinnerman“) . Su puikios kokybės produktais išradingumui ribų nėra!
Atkreipėte dėmesį į pakuotę?
Žvilgtelkite dar kartą.
Naudojamos skardinės yra ne tik estetiškai akį traukiančios bei pagamintos iš 100% perdirbamų medžiagų, tačiau ir sukurtos taip, kad apsaugotų kakavą nuo drėgmės, nepageidaujamų kvapų bei išlaikytų daugybę nepakitusių aromatų.
Juokaujame, jog daugelio mūsų produktų nesinori slėpti spintelėse ar stalčiuose, nes pakuotės tokios patrauklios akiai, jog norisi jomis grožėtis kasdien. Skonių atžvilgiu, dėl šių kakavų nustebti gali net pats išrankiausias gurmanas. Pasirinkimas labai platus: nuo vanilės, karamelės, apelsinų, marcipanų skonio iki mačios, kavos, čili pipirų, mėtų, indiškų prieskonių ir arbatos, žiemos prieskonių ir pan. Viską net sunku ir išvardinti.
Kokybė, kokybė ir dar kartą kokybė
„Becks Cocoa“ užtikrina, jog savo kuriamiems gėrimams renkasi tik pačios aukščiausios rūšies kakavą iš geriausių kakavos regionų. Dauguma gaminių yra ekologiški, jiems naudojami sąžiningi ingredientai, laikomasi tvaraus verslo modelio, sąžiningos ir ilgalaikės partnerystės.
Kakavos pupelės užaugintos nenaudojant sintetinių trąšų, o vietoj jų naudojamos organinės trąšos bei biologinė kenkėjų kontrolė. Auginimo ir gamybos procese besąlygiškai laikomasi gyvūnų gerovės reikalavimų, o kakavos perkamos tik iš sertifikuotų sąžiningos prekybos „Fairtrade“ augintojų, todėl Becks kakava išsiskiria aukšta kokybe, natūraliu skoniu ir atsakomybe aplinkai bei bendruomenei.
„Brangus Kalėdų seneli…”
The Mood asortimente galite rasti didelę „Becks Cocoa“ kakavų įvairovę, tad apsižvalgykite, išsirinkite ir žinosite kurią nurodyti laiške Kalėdų seneliui.
Pas mus atrasite tiek didesnio formato – skardines, tiek ir mažesnius kakavos paketėlius, kurie yra žaismingų spalvų, puikiai tinkantys dovanai ir paragavimui atrandant savo mėgstamiausius skonius.
Tegul Kalėdos kvepia kakava!