Mangų čatnis su „Penja“ pipirais tinka gardinti įvairius patiekalus. Dera su kariu, vieno kąsnio užkandžiais, balta mėsa, įvairiais sūriais ir netgi vaniliniais ledais.
Ko gero, nerasime nei vieno abejingo gaiviam, egzotiškam, sultingam mango skoniui, kurį dar labiau paryškina kiek sunkesnės baltųjų „Penja“ pipirų natos, pasižyminčios taip vadinamu gyvuliniu aromatu. Šis kontrastas tikrai paliks neišdildomą įspūdį jūsų skonio receptoriams.
Panaudokite šį čatnį kepdami vaisių pyragus – juo tepkite tešlą, glazūruokite įvairią mėsą ar pasiruoškite užpilą salotoms – čatnį sumaišydami su alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu, druska ir pipirais.
Eksperimentuokite ir atraskite mėgstamiausius derinius!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.