Sultinys gaminamas ant grotelių lėtai kepant ir skrudinant šviežią žuvį, žuvies kaulus bei kiautuotasius vėžiagyvius (austres) kartu su daržovėmis iki kol išgaunamos sultys. Šios sultys tuomet yra kelis kartus nuverdamos su vandeniu ir sumažinamos, kol galiausiai turinys yra išfiltruojamas iki gardžios, tirštos ir spalvingos sultinio masės.
Sultinį patariame tirpinti karštame vandenyje. Gaminant padažus į 1 litrą vandens dėkite 3 šaukštus sultinio. Virdami sultinį sriubai ar troškinius dėkite 2 šaukštus sultinio 1 litrui vandens.
Sudedamosios dalys
Nuvirtos žuvies sultys 36.7%, maltodekstrinas, mielių ekstraktas, druska, modifikuotas kukurūzų krakmolas, žuvis 4%, koncentruotos daržovių sultys, baltas vynas, grybų koncentratas, prieskoniai, vanduo.
Grynasis kiekis
100 g.
Alergenai
Žuvis, sulfatai
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo laikykite šaldytuve.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.