Chai prieskoniai yra plačiai naudojami Indijos šimtmečių senumo ajurvedinėje praktikoje, kurioje didelis dėmesys skiriamas visiems žmogaus kūno ir dvasios aspektams – nuo abstrakčių aspektų, tokių kaip siela, iki konkrečių kūno veikimo fizinių principų. Geriausias būdas paruošti chai yra nuoviras, kuris gaunamas 15 minučių virinant prieskonius verdančiame vandenyje. Palikite mišinį šiek tiek atvėsti, tada perkoškite ir mėgaukitės. Nuoviras geriau nei plikinimas atskleidžia prieskonių aromatus ir išlaisvina raminančias savybes. Tačiau jei Jums labiau patinka plikytas chai gėrimas, pirmyn! Užpilkite prieskonius verdančiu vandeniu ir leiskite juos pritraukti apie 10 minučių – būkite atsargūs, per ilgai plikomas gėrimas taps itin stiprus! Norite chai latte? Pagaminkite savo nuovirą su vandeniu ir pienu (arba tiktai su pienu). Nuovirą taip pat galite pagardinti juodąja arbata ir cukrumi. Sudedamosios dalys Saldymedis, Ceilono cinamonas, imbieras, pankolis, žaliasis anyžius. Grynasis kiekis: 55 g. Kilmės šalis: Prancūzija. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
Chai detox arbata, 110 G.
€ 10.80 PVM
Chai, masala chai arba masala arbata – tai nuoviras, gaminamas iš prieskonių ir geriamas visoje Indijoje. Chai laikoma vaišingumo gėrimu. Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis puodeliui. Plikinimas: 4 minutes 100 °C temperatūroje. Nuoviras: 15 minučių 100 °C temperatūroje.
Neturime
Papildoma informacija
Svoris | 0.055 kg |
---|
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.