Šie aštrūs raudonojo kario prieskoniai puikiai tinka mėsos patiekalams, kadangi yra skaniai intensyvūs ir aštrūs dėl sudėtyje esančių aitriųjų pipirų. Šiame karyje taip pat yra paprikos, kumino, kalendrų, juodųjų pipirų, pankolio …
Kas geriau, kario milteliai ar kario pasta?
Indijoje ir Azijoje kario pasta yra recepto dalis. Prieskoniai pirmiausia skrudinami ir sumalami grūstuvu, tuomet įpilama aliejaus (sezamų, žemės riešutų aliejaus arba ghee sviesto Indijoje ar kokosų aliejaus – Tailande) bei gausiai pagardinama šviežiomis aromatinėmis žolelėmis (sutrintu česnaku, tarkuotu imbieru, kapota kalendra ir petražolėmis bei supjaustyta citrinžole). Tuomet ši aštri pasta dedama į patiekalo padažą gardžiam kariui gaminti. Šiais laikais paprasta rasti sodrią, lengvai naudojamą kario pastą, kurią galite naudoti savo patiekaluose. Tačiau lygiai taip pat lengva pasigaminti savo kario pastą, naudojant po ranka turimus ingredientus su žiupsneliu įkvėpimo. Viskas yra skonio reikalas.
Sudedamosios dalys
Paprika, ciberžolė, kalendra, kuminas, juodieji pipirai, pankolis, garstyčios, ožragė, kajeno pipirai, imbieras, cinamonas, kardamonas.
Grynasis kiekis: 60 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Alergenai
Sudėtyje yra: Garstyčių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.