Vytinta kiaulienos dešra su pipirų plutele yra skanus ir pikantiškas maisto produktas, pagamintas iš aukščiausios kokybės kiaulienos mėsos.
Ši dešra išsiskiria intensyviu, bet subalansuotu skoniu, kuriame dominuoja juodųjų pipirų aštrumas, puikiai derantis su švelniu kiaulienos skoniu. Tekstūra yra tvirta, tačiau lengvai pjaustoma, o natūrali pelėsinė plutelė suteikia papildomo aromato gilumo. Visiškai natūraliai brandinta.
Prancūzijoje vytintų dešrų gamyba – tai amatas su giliomis regioninėmis šaknimis, kur kiekvienas kraštas turi savo stilių, prieskonių derinius ir brandinimo subtilybes. Kiekviename iš jų vytinta mėsa buvo ne tik maisto išsaugojimo būdas, bet ir bendruomenės tradicija, lydėjusi šventes, piknikus ir šeimos susibūrimus.
Gamyba prasideda nuo kruopščiai atrinktos kiaulienos iš mažesnių, atsakingų ūkių. Naudojami tik natūralūs ingredientai: jūros druska, pipirai, žolelės, česnakas, vynas ar net trumai – priklausomai nuo receptūros. Dešros brandinamos tik natūraliai, tai padeda susiformuoti unikaliam pelėsiniam sluoksniui. Šis natūraliai saugo produktą ir prideda jam skonio gylio.
Laikymo sąlygos
Laikyti šaldytuve.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kiaulienos mėsa, pipirai 12,5%, druska, laktozė, kviečių dekstrozė, prieskoniai,džiovintos daržovės, aromatiniai augalai, dengiamoji želatina, fermentai, natūralus kiaulienos apvalkalas. Konservantai: E252, E250.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1752 g |
Energinė vertė, Kcal | 422 g |
Riebalai | 33,5 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 12,6 g |
Angliavandeniai | 2,8 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2,3 g |
Baltymai | 27,5 g |
Druska | 4,4 g |
Alergenai
Galimi riešutų pėdsakai.
Kilmės šalis
Prancūzija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.