Vytinta kiaulienos dešra su Provanso žolelėmis – aromatinga prancūziška vytinta dešra, pagardinta Provanso žolelėmis. Subalansuoto skonio, brandinta natūraliai.
Tai tikra skonio kelionė po pietų Prancūzijos kalvas, kur laukinės žolelės susilieja su tradiciniu mėsos brandinimu. Žolelių gausa suteikia šiam gaminiui išskirtinę išvaizdą.
Derinkite su įvairiais sūriais, sultingomis alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais ar artišokais. Visą skonių kompoziciją papildykite balto ar raudono vyno taure.
Prancūzijoje vytintų dešrų gamyba – tai amatas su giliomis regioninėmis šaknimis, kur kiekvienas kraštas turi savo stilių, prieskonių derinius ir brandinimo subtilybes. Kiekviename iš jų vytinta mėsa buvo ne tik maisto išsaugojimo būdas, bet ir bendruomenės tradicija, lydėjusi šventes, piknikus ir šeimos susibūrimus.
Gamyba prasideda nuo kruopščiai atrinktos kiaulienos iš mažesnių, atsakingų ūkių. Naudojami tik natūralūs ingredientai: jūros druska, pipirai, žolelės, česnakas, vynas ar net trumai – priklausomai nuo receptūros. Dešros brandinamos tik natūraliai, tai padeda susiformuoti unikaliam pelėsiniam sluoksniui. Šis natūraliai saugo produktą ir prideda jam skonio gylio.
Laikymo sąlygos
Laikyti šaldytuve.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kiauliena, druska, laktozė, natūralus kiaulienos apvalkalas, dekstrozė, džiovintos daržovės, aromatiniai augalai, prieskoniai, cukrus, natūralūs žolelių ir prieskonių ekstraktai, fermentai, Provanso žolelės ir želatinos danga. Konservantai: E252, E250.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1752 g |
Energinė vertė, Kcal | 422 g |
Riebalai | 33,5 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 12,6 g |
Angliavandeniai | 2,8 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2,3 g |
Baltymai | 27,5 g |
Druska | 4,4 g |
Alergenai
Galimi riešutų pėdsakai.
Kilmės šalis
Prancūzija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.