Vytinta kiaulienos dešra su saulėje džiovintais pomidorais 140 g.

 7.00 PVM

Vytinta kiaulienos dešra su saulėje džiovintais pomidorais – tai kruopščiai atrinktos kiaulienos ir saulėje džiovintų pomidorų duetas, brandintas su didžiausia kantrybe ir atsidavimu, kad kiekvienas rankomis paruoštas gaminys įgautų nuostabų skonio gylį.

Vytinta kiaulienos dešra su saulėje džiovintais pomidorais, pagaminta pagal tradicinius receptus, kuriame susijungia kruopščiai atrinkta mėsa su saulėje džiovintais pomidorais.

Kiekvienas šių tradicinių prancūziškų dešrų griežinėlis – tai meistriškumo ir kantrybės rezultatas. Kaip ir daugelis klasikinių prancūziškų dešrų, jos brandinamas lėtai, kad atsiskleistų pilnas aromatų spektras. Aromatingi prieskoniai ir saulės bučinį gavę pomidorai sukuria puikų kontrastą mėsos sodrumui, palikdami malonų poskonį.

Ši vytinta kiaulienos dešra su saulėje džiovintais pomidorais puikiai tiks tiek vyno vakarui, tiek draugų susitikimui, gurmaniškam užkandžių stalui ar piknikui. Ragaujant kiekvieną kąsnį, juntamas amatininkų kruopštumas ir meilė tradicijoms, perduodamoms iš kartos į kartą.

Prancūzijoje vytintų dešrų gamyba – tai amatas su giliomis regioninėmis šaknimis, kur kiekvienas kraštas turi savo stilių, prieskonių derinius ir brandinimo subtilybes. Kiekviename iš jų vytinta mėsa buvo ne tik maisto išsaugojimo būdas, bet ir bendruomenės tradicija, lydėjusi šventes, piknikus ir šeimos susibūrimus.

Gamyba prasideda nuo kruopščiai atrinktos kiaulienos iš mažesnių, atsakingų ūkių. Naudojami tik natūralūs ingredientai: jūros druska, pipirai, žolelės, česnakas, vynas ar net trumai – priklausomai nuo receptūros. Dešros brandinamos tik natūraliai, tai padeda susiformuoti unikaliam pelėsiniam sluoksniui. Šis natūraliai saugo produktą ir prideda jam skonio gylio.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: kiauliena, džiovinti pomidorai 3,3%, druska, laktozė, natūralus kiaulienos apvalkalas, dekstrozė, aromatiniai augalai (tarp jų – Provanso žolelės), prieskoniai, fermentai. Konservantai: E252, E250. ALERGENAI: RIEŠUTŲ pėdsakai.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1734
Energinė vertė, Kcal 417
Riebalai32,5 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12,2 g
Angliavandeniai 4,1 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 2,2 g
Baltymai27,1 g
Druska 4,3 g

Alergenai

Galimi riešutų pėdsakai.

Kilmės šalis

Prancūzija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.