Tyras alyvuogių aliejus su juodaisiais trumais – išskirtinis aliejus sujungia aukštos kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų ir natūralų juodųjų trumų aromatą, sukuriant unikalų skonį, kuris pakylėja net paprasčiausius patiekalus.
Kodėl verta išmėginti?
Pirmo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus – išgautas šaltuoju būdu, kad išsaugotų visas maistingąsias medžiagas. Tikras juodųjų trumų aromatas – intensyvus, žemiškas, gurmaniškas skonis.
Be konservantų ir dirbtinių priedų – natūrali sudėtis, tinkanti ir sveikos mitybos šalininkams. Plati pritaikymo amplitudė įvairiuose patiekaluose.
Gurmaniško pasaulio deimantai
Juodieji trumai vadinami „juoduoju auksu“ – tai viena prabangiausių ir labiausiai vertinamų kulinarinių gėrybių pasaulyje. Net maža jų dalis (lašas aliejaus ar žiupsnelis tarkuoto trumo) gali pakelti paprastą patiekalą į aukštosios virtuvės lygį.
Unikalus skonis – vienas iš tų, kuriuos reikia „išmokti“ mėgti
Vasarinių juodųjų trumų skonis – gilus, žemės, riešutų, šiek tiek česnakinis, net truputį muskusinis. Tai – skonio patirtis. Pirmas įspūdis gali būti neįprastas, bet dažnai jis „auga“ su kiekvienu bandymu. Kaip su sūriu ar alyvuogėmis – kartą pabandžius, gali įsimylėti.
Naudoti labai paprasta
Daugelis galvoja, kad trumai – tik restoranams. Bet ne! Trumų aliejų ar sviestą galima užlašinti ant:
omleto, makaronų, itališkos duonelės, bulvyčių, kepsnio, salotų, net ant sūrio ar picų! Vos keli lašai – ir jau šventė lėkštėje.
Naudokite kaip baigiamąjį ingredientą. Vos keli lašai ypač tyro alyvuogių aliejaus su trumais prieš patiekiant patiekalus suteiks gilumo, aromato ir elegancijos. Netinka kepimui – trumų aromatas geriausiai atsiskleidžia šiltuose, bet nekarštuose patiekaluose.
Maistinė vertė:
Vidutinės reikšmės 100 ml:
Energinė vertė: 3389 kJ / 824 kcal
Riebalai: 91,6 g
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 13,0 g
iš jų mononesočiųjų riebalų rūgščių: 70,0 g
iš jų polinesočiųjų riebalų rūgščių: 8,6 g
Angliavandeniai: 0,0 g
iš jų cukrų: 0,0 g
Baltymai: 0,0 g
Druska: 0,0 g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.