Šis išskirtinis „Terre Exotique“ receptas sukurtas kruopščiai išstudijavus pagrindinius „Sauvignon“ vynuogių veislės aromatus. Šiame ppipirų mišinyje dominuojančios aromatinės „Sauvignon“ vynuogių veislės savybės, atsispindi harmoningoje ir kruopščiai atrinktoje pipirų ir uogų aromatų paletėje. Šis mišinys, tai atspindys vynuogių veislės, o ne pačio vyno, kurio skonis gali skirtis atsižvelgiant geografinius faktorius, vyno amžių ir gamybos būdą.
Rekomenduojame šį vyndarių pipirų mišinį naudoti patiekaluose, kuriuos patiekiate kartu su „Sauvignon“ rūšies vynu, siekiant išgauti tobulą aromato ir skonio harmoniją. Kaip ir „Sauvignon“ vynas, taip ir šis pipirų mišinys dera prie ožkos sūrio, jūros gėrybių ir žuvies patiekalų.
„Sauvignon“ yra viena iš populiariausių vynuogių veislių Prancūzijos Bordo, Provanco ir Luaros krašto regionuose, taip pat itin populiari vynuogių veislė Naujojoje Zelandijoje.
Sudedamosios dalys
Juodieji Malabar pipirai, Cubebe pipirai, raudonieji Kampoto pipirai, Batak uogos, baltieji Penja pipirai.
Grynasis kiekis: 60 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.