Rudas cukranendrių cukrus gaminamas iš dalies rafinuojant iš cukranendrių išgautą skystį. Šiame cukruje yra 5% melasos, kuri suteikia cukrui šviesų atspalvį ir subtilų vanilės aromatą. Po derliaus nuėmimo cukranendrės yra spaudžiamos, iki kol išgaunamas skystis iš kurio gaminamas cukranendrių cukrus. Šis skystis vėliau yra garinamas iki tirštos konsistencijos, kurioje susikaupia ir kristalizuojasi cukrus.
Šis cukrus yra puikus pasirinkimas gaminant desertus, saldžius kepinius ar tiesiog naudoti kasdien!
Sudedamosios dalys
Rudas cukranendrių cukrus.
Grynasis kiekis
250 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.