Karamelizuoti riešutai su prieskoniais „Épices de chambre“, TERRE EXOTIQUE 160 g.

 9.20 PVM

Karamelizuoti riešutai su prieskoniais „Épices de chambre“ — tai išskirtinis migdolų ir lazdynų riešutų mišinys, glazūruotas medumi ir cukrumi bei praturtintas kvapnių prieskonių natomis: gvazdikėliais, anyžiumi, cinamonu, kalendra, imbieru ir kardamonu. Tai puiki prancūziška dovana, idealiai tinkanti mėgautis prie kavos.

Turime

Karamelizuoti riešutai su prieskoniais „Épices de chambre“ – tai subtilus gardžiųjų Lauranne migdolų ir Pjemonto lazdynų riešutų derinys, glazūruotas medumi ir cukrumi. Išskirtinį skonio akcentą suteikia kruopščiai atrinkti prieskoniai: gvazdikėliai, anyžius, cinamonas, kalendra, imbieras ir kardamonas. Ši drąsi, aromatinga kompozicija atsiskleidžia saldžiomis, medienos ir lengvomis pipirinėmis natomis.

Receptas, įkvėptas viduramžių tradicijų
„Epices de chambre“ šaknys slypi senosiose kulinarinėse tradicijose, kai džiovinti vaisiai ir riešutai buvo gardinami medumi ir brangiais prieskoniais, skirtais šventinėms vaišėms ir kilmingųjų stalams. Atgaivindamas šią primirštą tradiciją, prancūzas Nicolas Viollet iš „Conservatoire de la Confiserie“ subtiliai sujungia riešutus ir aromatinius prieskonius, sukurdamas skanėstą, kuris primena rafinuotus senųjų laikų desertus.

Išskirtiniai ingredientai — autentiškam skoniui
Kiekvienas komponentas parinktas itin atsakingai: aromatingieji Lauranne migdolai, Pjemonto lazdyno riešutai, aukso spalvos medus, švelniai kaitintas cukrus ir tobulai subalansuotas prieskonių mišinys. Ši dosni, natūrali sudėtis atspindi tikrąjį „Conservatoire de la Confiserie“ meistriškumą ir pagarbą tradicijai.

Paveldo skanėstas su šiuolaikišku akcentu
Puikiai tinka prie arbatos, kavos, desertams pagardinti ar tiesiog kaip rafinuotas kasdienis skanėstas. „Epices de chambre“ žadina pojūčius, jungia senąsias tradicijas su moderniu skoniu.

Renesanso laikais šie skanėstai buvo patiekiami valgio pabaigoje. Subtilūs jų aromatai ir skoniai nulėmė greitą populiarumą. Svečiai netrukus įprato pasiimti šiuos gardumynus su savimi į kambarius, paslėptus asmeninėse dėžutėse – drageoirs personnels. Taip jie įgijo pavadinimą „kambario prieskoniai“.

Sudedamosios dalys:  Prancūziški lauranne MIGDOLAI (25 %), Pjemonto LAZDYNŲ RIEŠUTAI (25 %), cukrus, medus, gvazdikėliai, anyžius, cinamonas, kalendra, imbieras, kardamonas.

ALERGENAI: riešutų, žemės riešutų, kiaušinių, glitimo ir pieno pėdsakai

Kilmės šalis: Prancūzija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.