Kalendrų sėklos skleidžia gaivias mandarinų sulčių, citrusines natas. Jos pasižymi švelniu skoniu ir subtiliu žaliosios citrinos ir kamparo aromatu. Būkite atsargūs, kad gamindami sėklų neperkaitintumėte, nes dėl to jos gali tapti karčios. Įdėkite jų sutrintų arba sumaltų į rytietiškus patiekalus, keptuvėje keptas omarų uodegas arba saldžius pyragus.
Kalendra – vienas seniausių prieskonių pasaulyje! Ji kilusi iš rytinių Viduržemio jūros šalių, o vėliau buvo įvežta į Šiaurės Afriką, Vidurio Europą, Aziją ir Pietų Ameriką. Tai vienas seniausių prieskonių pasaulyje. Ji minima senovės sanskrito tekstuose, Senajame Testamente ir net Eberso papiruse (1550 m. pr. m. e.). Kinijoje ji vartojama jau daugiau kaip 2000 metų. Hebrajai duoną gardino smulkintomis kalendros sėklomis. Romėnai ir graikai ja gardino vyną.
Sudedamosios dalys
Kalendros sėklos
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Ne ES žemės ūkis / ES žemės ūkis
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.