Birželio pabaigoje aplankę sūrininkus Austrijoje, pajudėjome link Prancūzijos. Su nuotykiais panakvojome Dižone, garstyčių sostinėje, ir atvykome pas bičiulius į Tours miestą švęsti PIPIRŲ.
Keturios dienos nuolatinio bendravimo nuo ryto iki nakties ir net iki paryčių. Bendravimo tiek, kad sunku atsiplėšti nuo kompanijos ir eiti miegoti. Pokalbiai skanūs, o nauji sutikti žmonės, dabar jau bičiuliai.
Grįžkime prie pipirų festivalio
Mūsų pipirų degustacijos daug kam kelia nuostabą ir aistrą. Žinios apie mūsų sukurtą konceptą skrieja ir už Lietuvos ribų. O dabar žinios skrieja ir apie Lietuviškus patiekalus ir Mėmelio virtuvę. The Mood yra šiek tiek daugiau, nei tik parduotuvė. Mes esame reiškinys, kuris garsina Lietuvą, visaip kaip gali.
2024 metų Terre Exotique pipirų festivalio lūkesčiai viršyti su kaupu ir žmonių per dvi dienas sugūžėjo daugiau kaip 10 tūkstančių. Festivalyje jautiesi labai paprastai, jaukiai, be pompastikos, arčiau Indijos ar Šri Lankos, o ne Prancūzijos. Blizgučiais čia nieko nepapirksi, užtat čia renkasi pasaulinio lygio šefai ir visi maisto mylėtojai.
Garsiausi restoranų šefai
Festivalyje vyksta DEMO pasirodymai, kur pirmą kartą gamino Lina Žilevičė iš Toli nuo Klasikos ir po puikaus pasirodytmo apkabina ir instagramais apsikeičia su tokais Prancūzijos šefais, kaip Christophe Hay. Visi čia atvyksta pasidalinti savo žiniomis bei pademonstruoti aukščiausią lygį.
Mes dedame daug pastangų, kad kokybiški prieskoniai atsirastų Jūsų namų virtuvėse bet ir šefams būtų naujas būdas jus stebinti apsilankius jų šventovėse. Dar kartais padirbame ir sukuriame galimybes, kaip DEMO pasirodymai ir tarptautinis matomumas. Let’s rock!
Prieš, per ir po festivalio daug dirbome su tiekėjais, naujų produktų paieška, viena įdomi naujiena jau pas mus sandėliuose: planktono produktai ir traškūs elementai, kurie šefams taupo šviesmečius laiko ir resursų.
Dar daugiau mūsų kelionių, atradimų ir edukacijos rasite socialiniuose tinkluose: