Datulių melasos sirupas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės datulių. Įvairiems marinatams, padažams, gėrimams ar glazūroms suteikia daug skonio.
Ši melasa – skanus delikatesas iš Artimųjų Rytų! Saldus skanėstas gaminamas iš prinokusių datulių, surinktų vasaros pabaigoje, sulčių. Išspaustos sultys lėtai verdamos į tirštą, sirupo pavidalo melasą, kuri vėliau filtruojama, kad išliktų grynas ir sodrus natūralus vaisių skonis. Tikras saldus lobis, įkūnijantis rankų darbą ir tradicijas.
Skonis gilus, sodrus ir gardžiai saldus, su karamelės, medaus natomis ir lengvu rūgštumu, kuris puikiai subalansuoja natūralų saldumą.
Datulių melasos sirupas – tikras virtuvės turtas, suteikiantis egzotikos ir gurmaniškumo kulinariniams patiekalams.
Dėl natūralaus cukraus kiekio ir mažo glikemijos indekso jį galite naudoti kaip natūralų cukraus pakaitalą savo receptuose. Be to, datulių melasoje taip pat gausu sveikatai naudingų maistinių medžiagų, pavyzdžiui, skaidulų ir mineralų, įskaitant geležį, kalcį, magnį ir kalį.
Datulių melasa turtinga antioksidantais, kurie gali padėti kovoti su oksidaciniu stresu organizme. Ji suteikia greitą energijos šaltinį, leidžiantį greitai atgauti jėgas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.