Žaliųjų čili pipirų tyrė su combava (vėlyvasis citrinmedis, kitaip vadinamas kaffir lime) dėkite į žuvies ir baltos mėsos marinatus, tai suteiks egzotišką ir aštrų skonį.
Sumaišykite su padažais, kad praturtintumėte salotų skonių paletę. Tyrė taip pat puikiai tinka mėsos patiekalams, su keptomis daržovėmis, sriubomis ar makaronų ir ryžių patiekalams. Naudokite jį saikingai, kad galėtumėte reguliuoti aštrumą pagal savo skonį.
Atidarius indelį jus pasitiks intensyvus ir šviežias aromatas, lydimas citrinžolių ir laimo natų. Kaffir laimas, dar vadinamas combava, yra Azijos citrusinis vaisius, garsėjantis intensyviu aromatu ir išskirtinėmis kvapniomis savybėmis. Jis derinamas su ryškiu žaliųjų čili pipirų aštrumu, kuris yra įsišaknijęs Senegalo kulinarinėse tradicijose.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.