Svogūnų čatnis su masala yra nepaprastai universali priemonė. Jis gali pagardinti apkepintas krevetes, raudonos žuvies karius ar rougail dešreles. Naudokite jį kaip padažą ant mėsos, žuvies ar net vegetariškų patiekalų. Sumaišykite su jogurtu, kad gautumėte kreminį garnyrą, arba įtraukite į desertus, kad suteiktumėte saldžiai prieskoninį poskonį.
Svogūnų čatnis su masala išsiskiria aromatu, derinančiu saldumą ir intensyvumą, bei puikiai dera su įvairiais ingredientais – nuo pikantiškų patiekalų iki desertų.
Svogūnų čatnis su masala kilęs iš prancūzų virtuvės ir Reunjono kulinarinių tradicijų susiliejimo. Čatnio pagrindas, kai svogūnai lėtai karamelizuojami su cukrumi ir actu, yra klasikinė prancūzų technika. Reunjone ši paruošimo būdas praturtinamas pridedant masalos – tipišką indiškų prieskonių mišinį, kurį XIX amžiuje atvežė indų kontraktininkai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.