Žali, neprinokę liofilizuoti pipirai iš Madagaskaro surinkti dar iki galo nesubrendę ir yra idealiai apvalūs. Švieži žaliųjų pipirų grūdeliai Madagaskare konservuojami sūryme, o tada vežami į Europą, kur džiovinami šaltyje. Šiek tiek sūrus skonis atsiranda dėl sūrymo etapo.
Džiovinant šaltyje pipirai išsaugo savo organoleptines savybes, todėl ilgiau galioja, palyginti su džiovintais pipirais.
Patarimas: prieš naudodami pipirus 30 minučių pamirkykite šiltame vandenyje arba padaže. Taip jie rehidratuos ir atgaus autentišką žaliųjų pipirų skonį.
Žalieji liofilizuoti pipirai yra šiek tiek sūrūs ir ne tokie aštrūs kaip juodieji pipirai, pasižymi citrinų natomis. Tai labai aromatingi ir gaivūs pipirai, kuriuos verta išbandyti!
Sudedamosios dalys
Žalieji liofilizuoti pipirai
Laikymo sąlygos
Laikyti kambario temperatūroje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.