Ypač tyras alyvuogių aliejus 500 ml.

 19.90 PVM

Ypač tyras alyvuogių aliejus šiandien yra ne tik pagrindinis daugelio virtuvių patiekalų ingredientas, bet ir tradicijų, sveikatos ir kokybės simbolis, įkūnijantis turtingą Viduržemio jūros regiono kulinarinį paveldą. Alyvuogių vaisiai skinami visiškai prinokę, rūšiuojami ir laikomi ne ilgiau kaip 2-3 dienas. Vėliau kruopščiai nuplaunami ir tik tada susmulkinami, kad būtų lengviau išgauti alyvuogių aliejų. Šios natūralios, grynos ir neapdorotos sultys išgaunamos žemoje temperatūroje, todėl išsaugomos visos natūralios jų savybės.

Turime

Ypač tyras alyvuogių aliejus – atraskite autentiškumą, įkūnijantį iš kartos į kartą perduodamą meistriškumą. Aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, išgaunamas tik mechaniniu būdu.

Prancūzijoje, Ronos slėnyje, įsikūrusi „Huilerie Beaujolaise“ gamina 100 % amatininkų pagamintus natūralius aliejus ir balzaminius actus. Daugiausia dėmesio skiria tradicijoms ir autentiškam gamybos procesui.

Žaliavos kruopščiai atrenkamos, daugiausia iš Prancūzijos. Kiekvieno aliejaus ir acto pagrindą sudaro vienas ingredientas, kuris suteikia tikrą gryno ir intensyvaus vaisių ar riešutų skonio pojūtį. Į produktus nededama jokių konservantų ar cheminių medžiagų, daugiausia dėmesio skiriama tik vienam ingredientui kaip pagrindiniam skoniui.

Į šį aliejų nededama jokių priedų, jame nėra jokių sintetinių antioksidantų, tokių kaip BHA, BHT ar TBHQ.

Terminas „aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus“ taikomas aliejui, kurio rūgštingumas yra 0,8 % arba mažesnis.

Kilmės šalis: Prancūzija | ES

Stiklinis butelis

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.