Vytinta natūrali kiaulienos dešra 140 g.

 7.00 PVM

Vytinta natūrali kiaulienos dešra –  aukščiausios rūšies mėsa, druska, laikas ir kantrybė. Rezultatas? Skonis, kuris kalba pats už save: natūralus, sodrus, prabangiai paprastas.

Turime

Vytinta natūrali kiaulienos dešra – amatininkų rankomis kurta, kvepia tradicijomis ir ilgaamžišku meistriškumu.

Ši dešra puikiai tiks ant užkandžių lėkštės su sūriais, alyvuogėmis ir šviežia duona. Su vynu: derinkite su lengvu raudonu arba sausu baltu vynu. Piknikams: lengvai supjaustoma ir patogi neštis.

Prancūzijoje vytintų dešrų gamyba – tai amatas su giliomis regioninėmis šaknimis, kur kiekvienas kraštas turi savo stilių, prieskonių derinius ir brandinimo subtilybes. Kiekviename iš jų vytinta mėsa buvo ne tik maisto išsaugojimo būdas, bet ir bendruomenės tradicija, lydėjusi šventes, piknikus ir šeimos susibūrimus.

Gamyba prasideda nuo kruopščiai atrinktos kiaulienos iš mažesnių, atsakingų ūkių. Naudojami tik natūralūs ingredientai: jūros druska, pipirai, žolelės, česnakas, vynas ar net trumai – priklausomai nuo receptūros. Dešros brandinamos tik natūraliai, tai padeda susiformuoti unikaliam pelėsiniam sluoksniui. Šis natūraliai saugo produktą ir prideda jam skonio gylio.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: kiauliena, dengiamoji želatina, laktozė, natūralus kiaulienos apvalkalas, dekstrozė, džiovintos daržovės, aromatiniai augalai, prieskoniai, cukrus, natūralūs žolelių ir prieskonių ekstraktai, fermentai. Konservantai: E252, E250. ALERGENAI: RIEŠUTŲ pėdsakai.

Laikyti šaldytuve.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1752
Energinė vertė, Kcal 422
Riebalai33,5 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12,6 g
Angliavandeniai 2,8 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 2,3 g
Baltymai27,5 g
Druska 4,4 g

Alergenai

Galimi riešutų pėdsakai.

Kilmės šalis

Prancūzija.

Papildoma informacija

Svoris 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.