Vytinta kiaulienos dešra su figomis – tai natūrali vytinta kiaulienos dešra, kurioje subtiliai įmaišytos figos. Rezultatas? Švelni mėsa, natūralus brandinimo sodrumas ir netikėtas figų saldumas, kuris neperkrauna, o tik pagyvina skonį.
Ši dešra puikiai tiks ant užkandžių lėkštės su sūriais, alyvuogėmis ir šviežia duona. Su vynu: derinkite su lengvu raudonu arba sausu baltu vynu. Piknikams: lengvai supjaustoma ir patogi neštis.
Prancūzijoje vytintų dešrų gamyba – tai amatas su giliomis regioninėmis šaknimis, kur kiekvienas kraštas turi savo stilių, prieskonių derinius ir brandinimo subtilybes. Kiekviename iš jų vytinta mėsa buvo ne tik maisto išsaugojimo būdas, bet ir bendruomenės tradicija, lydėjusi šventes, piknikus ir šeimos susibūrimus.
Gamyba prasideda nuo kruopščiai atrinktos kiaulienos iš mažesnių, atsakingų ūkių. Naudojami tik natūralūs ingredientai: jūros druska, pipirai, žolelės, česnakas, vynas ar net trumai – priklausomai nuo receptūros. Dešros brandinamos tik natūraliai, tai padeda susiformuoti unikaliam pelėsiniam sluoksniui. Šis natūraliai saugo produktą ir prideda jam skonio gylio.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kiauliena, figos 5,8%, dengiamoji druska, laktozė, natūralus kiaulienos apvalkalas, dekstrozė, džiovintos daržovės, aromatiniai augalai, prieskoniai, cukrus, natūralūs žolelių ir prieskonių ekstraktai, fermentai. Konservantai: E252, E250. ALERGENAI: RIEŠUTŲ pėdsakai.
Laikyti šaldytuve.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1712 |
Energinė vertė, Kcal | 412 |
Riebalai | 31,6 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 11,9 g |
Angliavandeniai | 5,6 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 5 g |
Baltymai | 26,1 g |
Druska | 4,2 g |
Alergenai
Galimi riešutų pėdsakai.
Kilmės šalis
Prancūzija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.