Skrudinimas ir kepimas ant grotelių prieskoniams suteikia skonio natų, panašių į karamelės ir lazdyno riešutų skonį. Skrudinimo procesas yra lėtas, siekiant išgauti subtilius prieskonių skonius. Kiekvienas ingredientas skrudinamas rankomis, pastovioje temperatūroje, be pridėtinio aliejaus, tam tikrą laiką, atsižvelgiant į jo dydį, drėgmės kiekį ir skonį, kurį siekiama išgauti. Kiekvienas ingredientas skrudinamas atskirai!
Sudedamosios dalys
Česnakas, kalendra, sezamas, kmynai, ožragė.
Grynasis kiekis: 60 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Alergenai
Sudėtyje yra: sezamo sėklų ir jų produktų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.