Skrudinti migdolai su dūmo skoniu – tai intensyvaus aromato, meistriškai skrudinti migdolai. Specialus Kreek’s skrudinimo būdas suteikia nepakartojamą traškumą, o dūminės natos harmoningai dera su natūraliu riešutų vaisiškumu.
Šis gurmaniškas užkandis tinka tiek kasdieniams pasimėgavimams, tiek ypatingoms progoms.
Vertingieji migdolai
Migdolai – tikras vitaminų ir mineralų koncentratas. Jie turtingi baltymais, skaidulomis, sveikaisiais riebalais ir suteikia ilgalaikės energijos. Plona migdolų odelė ypač gausi antioksidantų, žinoma dėl antivirusinių ir priešuždegiminių savybių. Šie migdolai pateikiami nešutinti – taip išsaugoma daugiausia naudingų medžiagų.
Skonio balansas: dūmas + riešutų vaisiškumas
Skrudinti migdolai su dūmo skoniu kilę iš Ispanijos arba Kalifornijos, po skrudinimo jie išsiskiria idealiu balansu tarp švelnaus dūminio aromato ir natūralaus riešutų skonio – intensyvaus, tačiau subtiliai suderinto.
Šis užkandis puikiai tinka aperityvams, užkandžių lėkštėms, piknikams, degustacijoms. Praturtina aštresnius ar vegetariškus patiekalus, suteikdami dūmo ir traškumo. Tinka į salotas, sriubas ar dubenėlius. Su šokoladu tampa išskirtiniu saldžiu užkandžiu sportui ar biure. Sutrinti gali būti naudojami kepiniuose: pyraguose, desertuose, jogurte, ledų užpilams ar pagrindiniams patiekalams, norint suteikti įdomesnio akcento.
Sudėtis: Migdolai, aromatas 2 % (dūmo aromatas, aromatas (laktozė)), druska.
Alergenai: Gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, sulfitų, glitimo ir sojų pėdsakų.
Kilmės šalis: Kalifornija/Ispanija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.