Prieskonių mišinys sūriams puikiai tinka prie sūrių užkandžių, pagardinti sūrio pyragaičius arba „Cacio e Pepe“ makaronų patiekalus.
Šiame mišinyje susipina išskirtinės aromatų ir skonių natos
Timizo pipirai skleidžia intensyvius tabako ir dervų aromatus, puikiai tinkančius prie vištienos kepenėlių terinų ar kreminio sūrio.
Rojaus sėklos, dar vadinamos Korarima, kilusios iš Etiopijos ir malamos skleidžia gardų vaisių kvapą.
Sičuano uogos pasižymi nuostabiu citrusinių vaisių aštriu skoniu ir laimo aromatu. Džiovintų gėlių ir rūgščių vyšnių natos pagerins ožkos sūrį.
Cinamono uogos yra panašios į cinamoną, tik šiek tiek stipresnio aromato ir saldesnės.
Penja baltieji pipirai, pasižymintys mentolio ir gyvulinėmis aromatinėmis natomis, atskleidžia išties išskirtinį charakterį ir skonį.
Sudedamosios dalys
Timizo pipirai, kororima, žalios Szechuan uogos, cinamono uogos, balti Penja pipirai, auksinis sezamas, kalendra, česnakas, kmynai, ožragė.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.