Prancūziški šokoladiniai praline saldainiai – kiekvienas kąsnelis atskleidžia tobulą tekstūrų harmoniją: lengvai traški, meistriškai skrudinta pralinė, apgaubta švelniu kakavos sluoksniu, kuris sustiprina intensyvų, aromatingą šokolado charakterį. Tai saldėsiai, kurių skonis vystosi nuo pirmo lūžio iki paskutinės tirpstančios natos.

Rankų darbo procesas užtikrina autentišką kokybę.
Pralinė masė pirmiausia skrudinama iki tobulumo, tada suformuojama mažai gabalėliais ir atsargiai apvoliojama kakavos pudroje. Ši kruopšti, lėta ir meistriška gamyba sukuria išskirtinį skanėstą — sodrų, elegantišką ir kupiną charakterio.
Tobula akimirka pasilepinti.
Šie kąsneliai idealiai tinka prie kavos, po vakarienės ar tiesiog tada, kai norisi rafinuotos saldžios pauzės. Jų kaimiškas, autentiškas įvaizdis ir subtilus, išraiškingas skonis suteikia tikrą sensorinę patirtį — švelniai nostalgišką, šiltą ir nepaprastai gardžią.
Po pavadinimu „šokoladiniai saldainiai“ slypi visa delikatesų puokštė. Kiekvienas kąsnelis sujungia tirpstantį šokolado švelnumą su riešutų gausa, atskleisdamas subtilų konditerijos meistrų meną.
Paveldėjusios išpuoselėtą meistrystę, šios dosnios saldžiosios gėrybės kviečia į degustaciją, kurioje kiekvienas skonis pasakoja tradicijos ir autentiško malonumo istoriją.
Sudedamosios dalys: pieniško šokolado glajus (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūralus vanilės aromatas, druska, kakavos milteliai); praline (30 %): (MIGDOLAI, LAZDYNŲ RIEŠUTAI); traškūs krepo gabalėliai (KVIEČIŲ miltai, cukrus, koncentruotas SVIESTAS 7,5%, LAKTOZĖ ir PIENO baltymai, druska, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas,kėlimo medžiaga: natrio karbonatas (rūgštingumą reguliuojanti medžiaga).
ALERGENAI: riešutų, žemės riešutų, kiaušinių, glitimo ir pieno pėdsakai
Kilmės šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.