Prancūziška nuga su migdolais ir pistacijomis, sukurta remiantis giliais amato pagrindais ir pagarba laikui patikrintoms technikoms. Nicolas Viollet nugos meistrystę perėmė mokydamasis pas poną Micoulin, penktos kartos nuga ir kalisonų gamintoją iš Cruis miestelio, o toliau tobulino savo įgūdžius Italijoje. Ši patirtis leido jam sukurti unikalų nuga receptą, ingredientų kokybę, tikslumą ir subtilų skonio balansą.

Laiko paliesta pakuotė — tikra pagarba tradicijai
Kiekvienas nuga gabalėlis suvyniojamas naudojant autentišką „P15 Papillote“ mašiną, pagamintą 1952 m. Šis tradicinis įpakavimo būdas suteikia nugai žavingą retro išvaizdą ir atspindi nuoširdžią pagarbą amato istorijai bei meistrystei.
Amboise nuga — tai ne tik saldumynas, bet ir patirtis, kuri sujungia tradiciją, kokybę ir eleganciją viename subtiliame kąsnyje.
Amatininkų saldainių meistrai nuo 1949 m.
Nuga įkūnija tobulą pusiausvyrą tarp medaus švelnumo, cukraus lengvumo ir traškių riešutų.
Minkšta Amboise nuga atskleidžia senąjį meistrystės paveldą – kiekvienas gabalėlis tampa kvietimu pasinerti į gurmanišką malonumą. Šis provansiškas skanėstas, sukurtas naudojant autentiškus metodus ir aukščiausios kokybės ingredientus, atspindi turtingą konditerijos tradiciją.
Tai tikras laikui nepavaldus malonumas, švenčiantis autentiškumo ir meistriško rankų darbo dermę.
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozė, akacijų arba pavasarinis medus (27 %), MIGDOLAI (19 %), KIAUŠINIŲ baltymai, PISTACIJOS (1,5 %), natūralus vanilės ekstraktas, vaflis (bulvių krakmolas, vanduo).
ALERGENAI: riešutų, žemės riešutų, kiaušinių, glitimo ir pieno pėdsakai
Kilmės šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.