Kietųjų kviečių makaronai Subbiotti Rigati yra originali makaronų linija, į kurią įeina visos tradicijos ir žinios. Kruopštus geriausių itališkų kietųjų kviečių pasirinkimas, tikslus malimo laipsnis ir tyras Dolomitų šaltinio vanduo.
Visos makaronų figūros yra išgaunamos bronzinėmis formomis, tai yra tradicinis metodas, kurio dėka makaronų formos yra itin tikslios, o sukuriamas akytas paviršius padeda pritraukti ir išlaikyti įvairius padažus. Štai dėl ko šių makaronų valgymas tampa pačia maloniausia patirtimi.
Daugiau nei 100 metų Felicetti šeima Dolomitų širdyje gamina makaronus iš geriausių kietųjų kviečių, kurie šioje unikalioje vietoje dėl tirpsmo vandens ir ypač tyro oro prisotinami nepakartojamų skoninių savybių.
Virimo laikas
Rekomenduojama virti 9 min. Tačiau kaip italai sako – geriau virti viena minute mažiau, taip bus skaniau. Ir nepabijoti įberti vos daugiau druskos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.