Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais Gastronimia Pappardelle All‘ Uovo, 500 g. FELICETTI

 4.70 PVM

Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais Gastronomia skirti visiems virėjams, kuriems patinka sukiotis virtuvėje. Tobulas skonio ir makaronų tekstūros balansas. Idealiai tinka bet kokį patiekalą paversti šedevru. Šiuose makaronuose atsiskleidžia tikra italų meistrystė – nuo atrinktų ir užaugintų grūdų iki ištobulintos kiekvieno makarono tekstūros ir paviršiaus, kurie dovanoja tikrą valgymo malonumą. 

Turime

Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais Gastronimia Pappardelle plačiai vartojami visoje Italijoje. Dėl savo ilgio ir plokštumo puikiai tinka ruošiant su padažais, pagamintais iš žvėrienos ar kiaulienos.

Jie taip pat rekomenduojami receptams su pomidorų padažu ir sūriu ar su kreminiais padažais, kurie gerai prikimba per visą makaronų paviršių.

Virimo laikas

9 minutės.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai (28%), vanduo.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1550 kJ
Energinė vertė, Kcal 366 Kcal
Riebalai4 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g
Angliavandeniai 67 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 3 g
Skaidulos3,2 g
Baltymai14 g
Druska 0,09 g

Kilmės šalis

Italija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais Gastronimia Pappardelle All‘ Uovo, 500 g. FELICETTI"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *