Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais Gastronimia Pappardelle plačiai vartojami visoje Italijoje. Dėl savo ilgio ir plokštumo puikiai tinka ruošiant su padažais, pagamintais iš žvėrienos ar kiaulienos.
Jie taip pat rekomenduojami receptams su pomidorų padažu ir sūriu ar su kreminiais padažais, kurie gerai prikimba per visą makaronų paviršių.
Virimo laikas
9 minutės.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai (28%), vanduo.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1550 kJ |
Energinė vertė, Kcal | 366 Kcal |
Riebalai | 4 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,4 g |
Angliavandeniai | 67 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 3 g |
Skaidulos | 3,2 g |
Baltymai | 14 g |
Druska | 0,09 g |
Kilmės šalis
Italija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.