Ekologiški veganiški krekeriai su rozmarinais – tai aromatingas, klasikinių itališkų skonių įkvėptas užkandis, pagamintas Belgijos „MAD LAB“ kepykloje.
Rozmarinas suteikia subtilų, žolelių aromatą, kuris dera beveik prie visko ir suteikia patiekalams šviežumo bei traškumo.
Ekologiški veganiški krekeriai su rozmarinais puikiai tinka prie sūrių, humuso ar užtepų. Praturtina aperityvų lėkštes, vyno vakarus, užkandžių stalą. Tinka į salotas, sriubas.
Gardūs ir vieni – sveikas, aromatingas užkandis bet kuriuo metu visai šeimai.
Skanu ir verta
– 100 % ekologiški ir veganiški – puikus pasirinkimas sveikesniems užkandžiams.
– Švelnus, universalus skonis – lengvai dera su daugeliu produktų.
– Idealu dovanoms, gurmaniškiems rinkiniams ar kasdieniam užkandžiavimui.
– Tvariai gaminami Belgijoje, su kompostuojama pakuote ir vietiniais ingredientais.
„MAD LAB“, įkurta Cyrilo Beneche, jungia drąsius skonių derinius su atsakinga, tvaria gamyba. Įmonė dirba pagal cirkuliarios ekonomikos principus, remia vietos gamintojus ir naudoja kompostuojamas pakuotes. Už meistriškumą gavo „artisanat certifié“ statusą.
Sudėtis: kviečių miltai, saulėgrąžų aliejus, rozmarinas** 1 %, druska, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas**.
**ingredientai iš ekologiško ūkininkavimo.
Alergenai: glitimas.
Kilmės šalis: Belgija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.