Ceremoninė kakava Criollo – rankų darbo kakavos masė iš aukščiausios rūšies „Criollo” pupelių. Tai pilnos sudėties kakava, kuri gali padėti: atverti širdį, sustiprinti kūrybinius centrus, dirbant protinį darbą, sustiprinti intuiciją ir koncentraciją. Criollo kakava – archajinė, viena rečiausių, labiausiai nykstančių kakavos rūšių. Kad išsaugoti šį gamtos kūrinį ji auginama mažuose, etiškuose šeimos ūkiuose. Kakavos masė gaminama įvairių formų pvz.: gėlytės, drugelio ir pan. Veganiška, be cukraus ir glitimo.
Paruošimo pavyzdys puodeliui 250 ml: Sudėti: kakavą (20 g. – 30 g.), norimus prieskonius (cinamoną, imbierą, kardamoną, čili, timūro uogą…) ir mėgstamus natūralius saldiklius į maišytuvą. Tuomet užpilti virintu, atvėsintu iki 75 C laipsnių vandeniu, ir viską suplakti.
Pupelių kilmės šalis – Peru, iš tvarių ūkių.
Sudėtis – kakavos masė iš 100 %”Criollo” pupelių.
Energine vertė 100 gramų (635 kcal):
Riebalai 56, g
sotieji 34 g
angliavandeniai 11 g
iš kuriu cukrų 0,6 g
baltymai 15 g
Gamintojas- Ananda cacao, UAB, Lietuva.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.