Ceremoninė Japoniška Matcha BISTROTEA, 40 g.

 23.00 PVM

Ceremoninė japoniška matcha yra iš Udži regiono, pietų Kioto, Japonija, kuris pasaulyje garsus dėl aukščiausios kokybės matcha. Auginama idealiomis klimato sąlygomis, be pesticidų ar cheminių trąšų. Naudojama japoniškose arbatos ceremonijose jau šimtmečius.

Turime

Ceremoninė japoniška matcha – tai 100 % natūralūs, aukščiausios kokybės žaliosios arbatos milteliai iš Japonijos.

Kai gamta ir žmogus dirba išvien, gimsta stebuklai

Ši matcha – subrandinta kantrybės, šešėlio ir saulės dueto.

Tik pirmojo derliaus jauniausi lapeliai – kruopščiai atrinkti iš pačių viršūnių, kur susitelkia visas šviežumas, švelnumas ir galinga augalo gyvybė.

Likus kelioms savaitėms iki skynimo, krūmeliai uždengiami nuo saulės, kad lapeliuose susikauptų daugiau chlorofilo ir L-teanino – šių natūralių junginių, kurie dovanoja gilaus smaragdo spalvą, šilkinę tekstūrą ir subalansuotą skonį be kartumo.

O vėliau – malimas akmens girnomis tamsiuose, vėsiuose kambariuose, kur kiekvienas judesys lėtas, kupinas pagarbos ir išmanymo. Taip išsaugoma visa žaliosios arbatos galia ir šviežumas – lyg ką tik skintas lapelis delne.

Tai ne tik arbata. Tai – ritualas, ramybės akimirka, tiltas tarp gamtos ir žmogaus. Skirta tiems, kurie ieško tikrosios matcha – tokios, kurią rinktųsi ir japonų arbatos meistrai.

Sukurta Masahiro Takada – japoniškos arbatos meistro


Masahiro Takada – ketvirtosios kartos arbatos meistras iš Udži, Kioto regione, kur arbata laikoma dvasinio gyvenimo dalimi. Jo šeimos įkurti „Takada Tea House Chanoka“ veikia nuo 1900 m., kai prosenelis pasodino pirmąjį arbatos sodą. Nuo tada šeima savo gyvenimą paskyrė aukščiausios kokybės japoniškos arbatos auginimui, tradicijų puoselėjimui. Dėl jų atsidavimo pasaulis atrado tradicines japoniškas arbatas, kurios anuomet Vakaruose buvo visiškai nežinomos.

Masahiro tiki, kad tik sveikas arbatos krūmas gali duoti išskirtinį skonį. Jo misija – išlaikyti arbatos kultūros esmę, bet kartu atrasti ir šiuolaikiškus jos pateikimo būdus.

Kodėl verta rinktis būtent šią ceremoninę japonišką matcha?

100 % japoniškas, premium klasės produktas
Be jokių priedų, konservantų ar saldiklių
Laboratoriškai patikrintas – be teršalų
Visiškai natūralus

Ne tik arbatai, bet ir kūrybiškiems sumanymams virtuvėje

Šie aukščiausios kokybės matcha milteliai neapsiriboja tik arbata – puikiai tinka:

Matcha latte
Naminiams desertams (ledams, pyragams, blyneliams)
Glotnučiams ir jogurtams
Bet kuriam patiekalui, kuriam norisi natūralaus žalio atspalvio ir išskirtinio skonio.

Laikymas


Atidarius pakuotę laikyti šaldytuve, sandariai uždarytą, saugant nuo oro ir drėgmės, kad išsaugotumėte šviežumą ir išvengtumėte oksidacijos.

Gaminimo rekomendacija


1 arbatinis šaukštelis matcha miltelių vienai porcijai / puodeliui. Rekomenduojamos ne daugiau kaip 2 porcijos per dieną.

Užpilkite ~80 °C vandeniu (ne verdančiu!) – tai padės išsaugoti visą švelnų skonį ir veikliąsias medžiagas. Tuomet imkite bambukinę šluotelę ir plakite energingais W formos judesiais, kol paviršiuje susidarys smulki puta.

Leiskite arbatai prabusti – ir po 2–3 minučių mėgaukitės sodria, glotnia, smaragdinės spalvos matcha.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.