Paruošimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180–200°C ir užpylę skysto padažo dėkite tiesiai į orkaitę 30–40 minučių.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių rupūs miltai, kiaušiniai (19,36%), vanduo.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1557 g |
Energinė vertė, Kcal | 368 g |
Riebalai | 3,3 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g |
Angliavandeniai | 69 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2,9 g |
Skaidulos | 3 g |
Baltymai | 14 g |
Druska | 0,06 g |
Alergenai
Sudėtyje gali būti SOJOS, GARSTYČIŲ pėdsakų.
Kilmės šalis
Italija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.