Šie žalieji pipirai surinkti dar iki galo nesubrendę ir yra idealiai apvalūs, be jokių raukšlių. Švieži žaliųjų pipirų grūdeliai Madagaskare konservuojami sūryme, o tada vežami į Europą, kur džiovinami šaltyje. Šiek tiek sūrus skonis atsiranda dėl sūrymo etapo. Džiovinant šaltyje pipirai išsaugo savo organoleptines savybes, todėl ilgiau galioja, palyginti su džiovintais pipirais.
Patarimas: prieš naudodami pipirus 30 minučių pamirkykite šiltame vandenyje arba padaže. Taip jie rehidratuos ir atgaus autentišką žaliųjų pipirų skonį.
Sudedamosios dalys
Žalieji liofilizuoti pipirai
Laikymo sąlygos
Laikyti kambario temperatūroje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.