Traškios lazdelės su alyvuogėmis puikiai paįvairins jūsų užkandžių stalą ir įneš tikro itališko skonio.
„Grissini“ atsirado Turine, kur buvo sukurti XVII a. kunigaikščio Vittorio Amedeo II, kuris kentėjo nuo virškinimo problemų ir norėjo lengvai virškinamo ir skanaus užkandžio, prašymu. Pjemonto dirbtuvėse kepėjai, naudodami vos kelis ingredientus, duonos tešlą paverčia traškiomis ir skaniomis lazdelėmis. Juodosios alyvuogės dedamos paskutinę akimirką.
Rezultatas – nuostabios tekstūros užkandis su šviežių alyvuogių aromatu.
Energinė vertė (100g.)
Energinė vertė, kJ | 1751 |
Energinė vertė, Kcal | 416 |
Riebalai | 11.0 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1.7 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2.1 g |
Baltymai | 9.6 g |
Druska | 1.6 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.