Šie nuostabiai ploni, traškūs ir su išskirtiniu susukto rubata skoniu Pjemonte gaminami itališki užkandžiai pagal mūsų klasikinį Grissini receptą papildyti Riviera ir Taggiasca alyvuogėmis iš kaimyninės Ligūrijos.
Mūsų amatininkai kepėjai tešlą kiekvienai duonos lazdelei ruošia rankomis, o jos sudedamosios dalys – alyvuogės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, minkšti miltai ir aukso spalvos kukurūzai, kad kiekvienas kąsnelis būtų gardesnis.
Rezultatas – nuostabios tekstūros užkandis su šviežių alyvuogių aromatu. Ottimo!
Energinė vertė (100g.)
Energinė vertė, kJ | 1751 |
Energinė vertė, Kcal | 416 |
Riebalai | 11.0 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1.7 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2.1 g |
Baltymai | 9.6 g |
Druska | 1.6 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.