Traškios lazdelės su alyvuogėmis Crostini Crosta & Mollica, 140 G.

 4.49 PVM

Mažoje Pjemonto kepykloje kepami tokiu pat elegantišku vietiniu stiliumi kaip ir mūsų klasikiniai „Grissini”, o į originalų receptą įdėta dviejų rūšių vietinių Ligūrijos alyvuogių – taip sukurtas traškus, autentiškas itališkas užkandis, kurį skanu suvynioti į prosciutto arba patiekti atskirai su gėrimais kaip paprastą aperityvą.

Turime

Šie nuostabiai ploni, traškūs ir su išskirtiniu susukto rubata skoniu Pjemonte gaminami itališki užkandžiai pagal mūsų klasikinį Grissini receptą papildyti Riviera ir Taggiasca alyvuogėmis iš kaimyninės Ligūrijos.

Mūsų amatininkai kepėjai tešlą kiekvienai duonos lazdelei ruošia rankomis, o jos sudedamosios dalys – alyvuogės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, minkšti miltai ir aukso spalvos kukurūzai, kad kiekvienas kąsnelis būtų gardesnis.

Rezultatas – nuostabios tekstūros užkandis su šviežių alyvuogių aromatu. Ottimo!

Energinė vertė (100g.)

Energinė vertė, kJ1751
Energinė vertė, Kcal416
Riebalai11.0 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių1.7 g
Angliavandeniai68.0 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų2.1 g
Baltymai9.6 g
Druska1.6 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Traškios lazdelės su alyvuogėmis Crostini Crosta & Mollica, 140 G."

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *