„Crostini” („mažos plutelės”) – tai amatininkų kepėjų Italijoje meilės darbas. Pirmąją kepimo dieną jie iškepa ilgą Filone kepaliuką, o antrąją dieną supjausto ir vėl iškepa mažesnius gabalėlius. Tik tada, kai riekelės būna visiškai lengvos ir traškios, jos ištraukiamos iš orkaitės.
Skanūs kaip paprastas užkandis, patiekiami be priedų, su stikline atšaldyto gėrimo, jie taip pat puikiai tinka salotoms ir sriuboms pagardinti autentišku itališku traškumu.
Energinė vertė (100g.)
Energinė vertė, kJ | 1546 |
Energinė vertė, Kcal | 368 |
Riebalai | 8.6 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 5.1 g |
Angliavandeniai | 59 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 53 g |
Baltymai | 9.0 g |
Druska | 1.1 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.